Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maassluizer De Graaf wint fotowedstrijd zomerbloemententoonstelling

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 21 oktober 2018 09:28

Foto: De winnende inzending van Maassluizer Dirk de Graaf


Maassluizer Dirk de Graaf is winnaar geworden van de fotowedstrijd die was verbonden aan de Nationale Zomerbloemententoonstelling 2018. Een groep van 86 amateurfotografen heeft dit jaar deelgenomen aan deze wedstrijd, die als thema 'Flower Power' had meegekregen.

De Graaf had voor zijn foto een expositiestuk gekozen dat was gemaakt binnen een fietswiel. "Een uitstekend voorbeeld van de uitbeelding van het thema 'Flower Power', meende de jury. "De balans van het object met de achtergrond is goed gekozen en de kracht van met name de zonnebloemen spat ervan af", voegde zij daaraan toe.

De tweede prijs is gewonnen door Coria van der Eijk uit Monster. Debra Brouwn werd derde. De prijzen zijn vrijdagavond uitgereikt tijdens een bijeenkomst voor de vrijwilligers van dit jaarlijks evenement. De 34e editie van de Nationale Zomerbloemententoonstelling wordt gehouden van donderdag 12 tot en met zondag 15 september volgend jaar in Naaldwijk.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS