Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Maassluizers willen ook in Hoek van Holland een container

Door: Boudewijn Vermeer

Gepubliceerd op: zondag 19 mei 2019 10:33


Paul van Deventer uit Maassluis wil dat Rotterdam weer een container voor zwerfafval neerzet bij Poortershaven in Hoek van Holland. De gemeente heeft jaren geleden op verzoek van Paul een container geplaatst die op een gegeven moment niet meer werd geleegd.

Dat werd zo'n groot probleem dat de container afgeladen stond met afval. Om het probleem op te lossen heeft Rotterdam de container weggehaald. Nu kunnen de vrijwilligers in de omgeving het zwerfafval niet meer kwijt. Van Deventer roept de wethouder van Maassluis op om zijn collega in Rotterdam ertoe te bewegen opnieuw een container te plaatsten.

"Het is mij niet gelukt om druk achter het probleem te zetten, hopelijk lukt het de Maassluise wethouder wel", aldus de Maassluizer.

Paul van Deventer gaat regelmatig met een groep vrijwilligers langs Het Scheur om aangespoeld zwerfafval op te ruimen. Zaterdag is daarvoor een container geopend om dat afval kwijt te kunnen. Deze container staat vlakbij het tunneltje langs de Merellaan.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS