Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Man en vrouw in Wateringen uit woning gehaald

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zondag 4 november 2018 20:42

Foto: District8


Aan de Kaapstander in Wateringen zijn zondagavond een man en een vrouw uit hun woning gehaald door een arrestatieteam van de politie. Het gaat om een ex-koppel. De man zou de vrouw hebben gegijzeld en (met een mes hebben) bedreigd, waarop de politie besloot een onderhandelaar in te zetten. Die onderhandelingen liepen op niets uit, waarna het arrestatieteam voorzichtig het huis binnenging.

De man is geblinddoekt afgevoerd naar het politiebureau en wordt daar verder ondervraagd over de situatie. De vrouw is ook uit de woning gehaald en naar het politiebureau overgebracht.

De politie kwam in actie nadat iemand uit de kennissenkring zich zorgen maakte over de situatie van de vrouw. Volgens een omwonende stond het arrestatieteam al zeker twee uur in de straat voordat de deur uit het huis werd gehaald en de politie naar binnenging.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS