Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Man rijdt dronken over weg in Schipluiden

Door: Boudewijn Vermeer

Gepubliceerd op: vrijdag 15 februari 2019 08:15

Foto: Politie Westland 1 1


In Schipluiden is in de nacht van donderdag op vrijdag een man van de weg geplukt die wel heel diep in het glaasje heeft gekeken. Tijdens een alcoholtest blies hij een F-indicatie. Dat is de hoogste indicatie die iemand kan blazen (tenminste 2,5 keer de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol).

Even later in het politiebureau in Naaldwijk lukte het blazen op het ademanalyse apparaat niet, omdat de verdachte te erg onder invloed van alcohol was. Een politiearts heeft vervolgens met een bloedtest moeten vaststellen hoeveel alcohol er in het bloed zat. Hij moet zich op een later moment voor de rechter verantwoorden.


Verder heeft de politie iemand van de weg gehaald op rijksweg A4 ter hoogte van Den Hoorn. De automobilist reed veel harder reed dan de toegestane 100 km per uur. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd en ook hij moet zich op een later moment voor de rechtbank verantwoorden.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS