Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Mandy van den Berg blijft fit op haar balkon

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 24 maart 2020 14:46

Foto: Omroep West


Hoe gaan topsporters, zoals voetbalster Mandy van den Berg uit Naaldwijk, om met de coronacrisis? De Westlandse verdient haar geld momenteel in Valencia. "Spanje verkeert in volledige lockdown, wat betekent dat we alleen nog maar de straat op mogen voor de de supermarkt, apotheek of dokter", vertelt Van den Berg aan mediapartner Omroep West. "Wij mogen dus ook niet meer naar de club om te spelen of trainen."

Ze begint de dag met een training bij haar in huis en op haar balkon. Als dat achter de rug is, duikt de voetbalster de boeken in om de Spaanse taal onder de knie te krijgen. "Daarnaast lees ik ook veel boeken, probeer ik veel nieuwe recepten uit, luister ik veel muziek en bel ik veel met het thuisfront", zegt de Europees Kampioen. Ook geeft ze nog een advies mee: "Lieve mensen, het is anders dan anders, maar volg de adviezen op. Doe wat er gevraagd wordt, dat doen wij hier ook!"


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS