Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Mannen uit Poeldijk, Delft en Den Hoorn verdachten van schietpartij Delft

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 23 april 2019 11:50


Bij het schietincident dat maandagmiddag plaatsvond op het Van Foreestplein in Delft zijn twee regiogenoten betrokken. Het gaat om een 27-jarige man uit Poeldijk en een 33-jarige man uit Den Hoorn. Ook een 49-jarige Delftenaar is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident, zo heeft de politie laten weten aan mediapartner Omroep West.

De politie werd rond 14.00 uur gewaarschuwd dat er geschoten werd in de omgeving van het Van Foreestplein. Daarna zou iemand zijn weggereden op een scooter. Er werden geen gewonden aangetroffen. Wel werden er hulzen gevonden en waren er inslagen te zien in een pand en in een auto. 

Op basis van doorgegeven signalementen konden agenten de drie mannen aanhouden in een nabijgelegen park. Zij zijn in de cel gezet. Hun betrokkenheid bij het schietincident wordt verder onderzocht.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS