Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Mannenontbijt Mannen in Beweging in Naaldwijk

zaterdag 12 januari 2019
Mannenontbijt Mannen in Beweging in Naaldwijk

Zaterdag 12 januari is er een gezamenlijk Mannenontbijt in Naaldwijk, georganiseerd door Mannen In Beweging (MIB) Westland, Maassluis en Delft.

Het ontbijt is een ontmoetingsplaats voor mannen die met elkaar ervaringen en gedachten willen uitwissen over hun man en Christen zijn in deze tijd. Op een ongedwongen manier wordt niet alleen de inwendige mens gevoed. Terugkerende elementen tijdens deze ontbijtochtenden zijn: een luxe ontbijt, zang, praktijkvoorbeeld, tafelgesprekken en gebed.
Het thema tijdens het ontbijt op zaterdag 12 januari is Kleuren Herkennen. De inleiding wordt deze keer gehouden door het duo Peter van de Beukel en Frans Voskamp aan de hand van karakters van 4 discipelen. Welke kleur past bij jou? Na het ontbijt en de inleiding zullen er gespreksgroepjes gevormd worden.
 
Locatie: Gebouw Gideon, Prins Hendrikstraat 16, Naaldwijk
Tijd: 08.30 – 11.00 uur
Prijs: € 7,50


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Beukers
zo 31 mrt 2019
Op zondag 31 maart kunnen kinderen bij de Kliederkerk in Naaldwijk kennismaken met het verhaal van Zacheüs. Kinderen...
vr 05 apr 2019
Vrijdagavond 5 april 2019 organiseert Concertkoor Westland en het Promenade Orkest een speciale editie van de Matthäus...
zo 07 apr 2019
Concertkoor Westland presenteert zondagmidag 7 april de volledige Matthäus Passion van Johann Sebastian Bach in de...
zo 07 apr 2019
Op zondag 7 april is er bijzondere avonddienst in de Oude kerk te Naaldwijk met een optreden van het Community Gospel...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS