Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Marketingbedrijf in Maassluis begint eigen hbo-opleiding

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 18 februari 2020 15:56

Foto: Keytoe


Het Maassluise marketingbedrijf Keytoe biedt sinds deze week een eigen hbo-opleiding aan. De studie Moderne Bedrijfskunde wordt in samenwerking met de particuliere Hogeschool SDO aangeboden. Een unicum in het bedrijfsleven.

Keytoe werkt samen met honderd andere bedrijven waar de student gedurende de opleiding met verschillende projecten aan de slag gaat. De student staat niet onder contract bij het bedrijf, maar die mogelijkheid is er na het afronden van de studie wel.

De colleges vinden plaats in het kantoorpand van Keytoe, waar een woonkamer-setting is gecreëerd. De studenten hebben de volledige vrijheid om het lesrooster samen te stellen. Daarnaast mogen ze zelf beslissen wanneer ze starten met de opleiding.

Ook de manier van financieren is een bijzondere. De opleiding kost namelijk zo’n 4.700 euro, maar studenten betalen alleen een bedrag ter hoogte van het landelijke verplichte collegegeld van ruim 2.000 euro. De overige kosten worden opgebracht door werkzaamheden die ze verrichten voor het bedrijf of een van de partnerbedrijven.

Keytoe hanteert overigens de richtlijnen van een reguliere hbo-opleiding. Daarbij legt de overheid zelf nog eens 7.000 euro per jaar per student bij. Keytoe hoopt dat zijn studenten jaarlijks eenzelfde bedrag ophalen, maar wanneer dit niet wordt gehaald, volgen er geen consequenties.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS