Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Mart van der Sar ruilt er op los

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: zondag 10 maart 2019 09:40

Foto: Jeroen Pronk van JPT en Mart van der Sar


Wat begon met een poppenhuis, schemerlamp en schilderij moet eindigen in een aangepaste woning aan het water. Mart van der Sar wil met zijn ruilactie laten zien dat mensen in een rolstoel niet afgeschreven zijn. "Ik wil kijken waar ik kom".

Sinds 2008 zit Van der Sar in een rolstoel, nadat hij een dwarslaesie opliep bij een ongeluk met paragliden in Frankrijk. "Ik droomde vroeger van een huis aan het water. Dat is in mijn valide leven niet gelukt. Nu ik in een rolstoel zit ga ik nogmaals een poging wagen."

De Westlander begon op 1 november zijn grote ruilactie. "Voor twee tientjes kocht ik bij de kringloop een poppenhuis, schilderij en schemerlamp." In zijn rolstoel reist hij stad en land af op zoek naar mooie zaken om te ruilen. Dat resulteerde al in een polyester kerstman en een flink vuurwerkpakket.

Deze week is hij bij JPT Personal Training and Coaching in Naaldwijk, waar Mart een gloednieuwe behandeltafel ruilt voor 10 persoonsgerichte trainingen, 10 bodytec trainingen, 10 cryo sauna sessies en een x-aantal massages. Over vier jaar hoopt hij de deal van zijn leven te kunnen maken: de aangepaste woning. 

Verder heeft Van der Sar uit Monster nog een tegoedbon van 250 euro van garagebedrijf Beukers Toyota en een luxe koffiezetautomaat te ruilen. Wie geïnteresseerd is, kan contact opnemen door te mailen: martvdsar@hotmail.com.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS