Archief
District 8

District 8

Medewerker zaadhandel Rijk Zwaan onwel na werk in laboratorium

Een medewerker van zaadhandel Rijk Zwaan aan de burgemeester Crezeelaan in De Lier is vrijdagmiddag onwel geworden. Vermoedelijk kwam dat doordat hij in een laboratorium met bepaalde stoffen had gewerkt. Welke stoffen dat waren, heeft de brandweer niet kunnen achterhalen.

Kort na zijn werk in het laboratorium begon de medewerker te beven en kreeg hij braakneigingen, aldus een woordvoerder van de brandweer. Omdat drie collega's vervolgens ook meenden dat ze gezondheidsklachten hadden, heeft het bedrijf hulpdiensten gealarmeerd.

De brandweer heeft speciale eenheden voor ongevallen met gevaarlijke stoffen ter plaatse laten komen die metingen hebben verricht. Daarbij werd de daadwerkelijke oorzaak niet gevonden.

Ambulancepersoneel heeft alle medewerkers onderzocht. De drie collega's bleken niets te mankeren. De medewerker die onwel was geworden, kreeg het advies om even rust te houden en bij aanhoudende klachten naar de huisarts te gaan. Alle medewerkers zijn tenslotte weer aan het werk gegaan.



Categorieen:
De Lier Algemeen