Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Meditatief Indiaas concert Shiva Putra Op Hodenpijl

zondag 28 april 2019
Meditatief Indiaas concert Shiva Putra Op Hodenpijl

Gitarist Jan Kuiper en tabla virtuoos en zanger Sandip Bhattacharya spelen op zondagmiddag 28 april Op Hodenpijl. Ze spelen deze middag fraaie fusion van Indiase klassieke muziek en jazz.

Onder de naam Shiva Putra (Brothers of Shiva) spelen Jan Kuiper en Sandip Bhattacharya al 30 jaar samen. Ze speelden samen in ontelbare fusionprojecten op alle grote podia. Jan Kuiper was al een aantal keren te gast samen met Yvonne de Hoop met de voorstelling Yoga in Concert. Naast een carrière als musicus is hij ook Yoga docent en schrijver. Sandip Bhattacharya was ook al eerder te zien Op Hodenpijl. Hij reist over de hele wereld en speelde met alle grote Indiase musici.

Indiase muziek gaat altijd over improvisatie en is opgebouwd uit een aantal muzikale basisprincipes. Indiase raga’s (melodie) en tala’s (ritme) kunnen op heel veel manieren worden gespeeld. De elementen vormen een mooie basis voor hun gitaar en tabla improvisaties, gecombineerd met zang en percussie.

Locatie: Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20/22, Schipluiden
Tijd: 12.00 uur
Prijs: € 16,50
Kaarten: www.ophodenpijl.nl

Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS