Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Meer bezoekers voor Nationale Zomerbloemententoonstelling

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 10 september 2018 11:51

Foto: PR


De 33ste Nationale Zomerbloemententoonstelling heeft de afgelopen dagen zo'n 15.000 bezoekers getrokken. Dat is ongeveer 20 procent meer dan vorig jaar, zo meldt de organisatie. Liefhebbers van zomerbloemen waren van donderdag tot en met zondag welkom in de Oude Kerk in Naaldwijk.

In de kerk waren 379 bloemstukken te zien die waren geïnspireerd op het thema 'Flower Power'. Dit was uitgewerkt met onder meer grote dromenvangers, mandala’s en spetterende kleuren. De teler met de hoogste score voor zijn product was Floralis uit Honselersdijk. Met een score van 9,85 voor hun Eustoma russellianum gevuldbloemig 'Arosa Red' – Lisianthus mag Floralis zich Meesterteler 2018 noemen.

De Nationale Zomerbloemententoonstelling wordt volgend jaar gehouden van donderdag 12 september tot en met zondag 15 september 2019.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS