Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Meer camperplaatsen in Hoek van Holland

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: vrijdag 8 maart 2019 12:13

Foto: Twitter Ineke Vos


Er komen meer camperplaatsen in Hoek van Holland. Dit bleek donderdagavond tijdens de vergadering van de gebiedscommissie. De meest kansrijke plek om snel de nieuwe plaatsen te realiseren is in de oude keerlus aan de Strandboulevard. Ook wordt er onderzoek gedaan naar aanpassing en uitbreiding van de huidige plaatsen aan de Koningin Emmaboulevard. Vakantiegangers zullen wel moeten betalen voor hun parkeerplaats en er komt een reserveringssysteem.

In 2017 werd er een proef gestart met vijf camperplaatsen aan de Koningin Emmaboulevard. Uit de evaluatie van 2018 bleek dat een succes te zijn, de plaatsen waren vaak bezet. Ook is er een vuilwaterlozing gemaakt, waarbij momenteel het gebrek aan bebording nog een aandachtspunt is. 


Verder wordt er nagedacht over eventuele faciliteiten die bij de camperplekken kunnen komen, zoals stroompalen en vrij toegang tot de waterlozing. Ineke Vos van de gebiedscommissie opperde om ook gratis wifi aan te bieden aan de toeristen in Hoek van Holland.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS