Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Meer fietsenrekken gewenst bij Maassluis Steendijkpolder

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 7 oktober 2019 16:24

Foto: Rick Keus


De RET gaat in gesprek met de gemeente Maassluis om het aantal fietsenrekken bij station Maassluis Steendijkpolder te vergroten. Uit de door reizigers ingevulde enquêteformulieren tijden de eerste week van de Hoekse Lijn kwam naar voren, dat de fietscapaciteit bij het station als te gering is ervaren. Uitbreiding ervan valt echter onder de bevoegdheid van de gemeente, zo laat de RET weten.

Op de sociale media kwam verder naar voren, dat reizigers op sommige plekken gladheid ervaren als de perrons nat zijn en dat de abri’s bij regen en wind onvoldoende beschutting bieden. De gladheid op de perrons zal binnenkort worden aangepakt, maar eventuele aanpassing van de abri’s vraagt volgens de RET wat meer tijd. De storing aan een lift op station Schiedam Nieuwland is inmiddels verholpen.

In de eerste week van metrolijn B waren er op de werkdagen gemiddeld ruim 24.000 in- en uitstappers. Dat is meer dan waar de RET in eerdere ramingen vanuit ging. Maurice Unck, algemeen directeur van de RET: "Deze cijfers zijn bemoedigend, maar één zwaluw maakt nog geen zomer. Er kunnen zich nog steeds kinderziektes voordoen en cijfers over zo’n korte periode zijn slechts een indicatie voor de langere termijn."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS