Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Meer meldingen van drugsoverlast in Maassluis

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 6 april 2019 11:28


Het aantal meldingen van drugsoverlast is in Maassluis de afgelopen jaren gestegen. Bij het meldpunt kwamen in 2016 drie meldingen binnen, in 2017, vier en vorig jaar elf meldingen. Dat blijkt uit een brief van het college van B en W aan de gemeenteraad.

Bij het Kenniscentrum is ook het percentage overlast door drugs gemeten. In 2011 was dat 12 procent en in 2018 gestegen tot 21 procent.

Vorig jaar is er in Maassluis besloten om harder op te gaan treden tegen drugsoverlast en het gebruik van lachgas onder jongeren. Deze patronen liggen op veel plekken in de stad verspreid.

Eerder riep burgemeester Edo Haan op om drugsoverlast niet alleen aan raadsleden te melden, maar in eerste instantie aan de politie. Alle informatie is volgens de burgemeester belangrijk. Bijvoorbeeld kentekens van auto's waaruit gehandeld wordt.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS