Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Meerdere buitenbranden op zaterdagavond

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 31 december 2017 03:01

Foto: Jeroen Kuipers


Westlandse brandweerkorpsen werden zaterdagavond voor diverse buitenbranden gealarmeerd. Die incidenten deden zich onder meer voor aan de Poeldijkseweg in Monster, De Blauwe Alicante in Wateringen en de Albert Schweitzerlaan in 's-Gravenzande.

In 's-Gravenzande stond tegen 22.30 uur een zogeheten dixi in de fik. Dit mobiele toilet ging geheel verloren. Enkele buurtbewoners hadden eerder op de dag al contact gezocht met de eigenaar van de dixi om deze met het oog op de jaarwisseling te verwijderen, zo meldt 112-site District8.

In een poort aan De Blauwe Alicante in Wateringen laaiden rond 21.00 uur vlammen op bij de schutting naast een woning. Direct begonnen buurtbewoners met de bestrijding van het vuur. Behalve de brandweer werd ook een ambulance gealarmeerd. Een van de helpers is onderzocht op eventuele rookinhalatie en is voor verder onderzoek naar een ziekenhuis vervoerd.

Eerder op de avond moest de brandweer van Monster twee keer uitrukken. De eerste keer gebeurde dat rond kwart voor acht voor een brandhaard in de bosschages langs de Poeldijkseweg. Het vuur was daar intussen geblust door een beveiliger, aldus District8. Kort na half negen was er een kleine buitenbrand aan de Duinvallei in Monster.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS