Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Mega kerstdorp in 's-Gravenzande: 'mensen blijven wel een half uur staan'

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: maandag 29 oktober 2018 13:22

Foto: organisator Rob Wissink bij zijn kerstdorp


Wie zich alvast wil voorbereiden op de NK Kerstdorpen Bouwen in december, doet er goed aan tuincentrum De Carlton in 's-Gravenzande te bezoeken. Daar staat een metersgroot kerstdorp. Gebouwd door Rob Wissink, de organisator van de NK.

Op 1 december vindt de NK Kerstdorpen Bouwen plaats. Net als vorig jaar is het tuincentrum aan de Naaldwijkseweg het 'strijdtoneel'. Het aantal aanmeldingen staat nu op zes. Ook Carina van Dam uit 's-Gravenzande, vorig jaar nog tweede, doet weer mee. 

Het kerstdorp van Rob Wissink is in ongeveer zes dagen neergezet. Vorig jaar is het dorp tegen een muur aan gebouwd, maar nu kun je er omheen lopen. "Sommige mensen blijven wel een half uur staan, omdat je telkens wat nieuws ziet", zegt Rob. 

Je kunt je nog aanmelden voor de NK, maar wees er wel snel bij. Dat kan tot 10 november op www.nkkerstdorpenbouwen.nl. De gemaakte creaties gaan na afloop naar verzorgingshuizen in het Westland. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS