Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Meidenvoetbalteam De Groene Hoek Maassluis gehuldigd

Door: Ismael de Bruijn

Gepubliceerd op: maandag 8 juli 2019 16:36

Foto: De trotse winnaars met de kampioensschaal


Het meidenvoetbalteam uit groep 8 van basisschool De Groene Hoek uit Maassluis heeft maandagmiddag de kampioensschaal van de KNVB uitgereikt gekregen. Het team werd op donderdag 13 juni uitgeroepen tot winnaar van het landelijke schoolvoetbaltoernooi van de voetbalbond. Het is de tweede keer dat de meisjes landskampioen zijn geworden.

Op woensdag 12 juni won het team de halve finale van het toernooi in Zeist. De finale werd vervolgens niet gespeeld, omdat het weer te slecht was. Daarop riep de KNVB zowel de Maassluizers als een Fries meidenteam tot winnaars uit. Uiteindelijk kwam de bond daarop terug, nadat was geconstateerd dat het team uit Maassluis de meeste wedstrijden had gewonnen. Zo werden de Maassluise meiden alsnog als enigen kampioen. 


Bij de feestelijke huldiging van maandagmiddag, op het schoolplein vol uitgelaten leerlingen, docenten en ouders, werden de jonge voetbalsters ieder persoonlijk toegesproken. De KNVB reikte daarna de kampioensschaal uit. Tenslotte feliciteerde ook sportwethouder Gerard van der Wees van Maassluis de meisjes met hun behaalde succes.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS