Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Meijwes zegeviert in Kadeloop

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 7 juli 2019 11:24

Foto: Meijwes krijgt direct na de eindstreep de winnaarsbloemen


In afwezigheid van de dit seizoen heersende Nixon Fernandes (hij deed mee aan een estafettemarathon in Rotterdam) was de weg vrij voor Wynfrith Meijwes om de Kadeloop in Schipluiden naar zijn hand te zetten. De atleet van Haag Atletiek voltooide zaterdagmiddag de wedstrijd over 12 kilometer in 38.37.

Meijwes had ruim een minuut voorsprong op stadgenoot René de Lange (39.42). Achter Bram van Dongen (39.57) finishte Dominic Bersee (Olympus ’70) als vierde, in 40.32.

Bij de vrouwen was er een voorspelbare uitslag. Rose Enthoven (Loopgroep PK) won in 45.28 en verwees opnieuw Marlies Jongerius naar de tweede plaats. De Wateringse kwam in 46.10 over de streep. Carla Ophorst kwam op 25 meter na de start hard ten val, maar kon toch de wedstrijd vervolgen en als derde vrouw finishen.


5 kilometer
De wedstrijd over 5 kilometer werd gewonnen door Rijswijker Mike Teekens in 15.11. Hij had 17 seconden voorsprong op Hagenaar Jeroen van Aken. Snelste regioatleet was Heulenaar Sjoerd van Marrewijk in 15.49.

Bij de vrouwen zegevierde Floortje Cieraad (Haag Atletiek) in 17.54. Tweede werd haar clubgenote Moniek van Lieshout (18.51). Beste regioatlete was de Wateringse Linda Koper, in 19.54.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS