Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Metamorfose voor badmintonteam Velo

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 20 mei 2019 11:12

Foto: Alleen Halkema en Middelburg blijven Velo trouw


Het badmintonteam van Le Credit Sportif Velo ondergaat deze zomer een ware metamorfose. Van de Wateringse ploeg, die het afgelopen seizoen derde werd in de eredivisie, zijn nog slechts twee spelers over. Maandag presenteerde het bestuur liefst vijf nieuwe badmintonners.

Alleen Jim Middelburg en Myke Halkema blijven Velo trouw, Alex Vlaar, Dorien Lups, Tamara van der Hoeven en Ralph Starren vertrekken allemaal. Daarvoor komen Milou Lugters, Fredrika Lagerstedt, Simone Hermsen, Russell Muns en Ruben Kweekel het team uit Wateringen versterken. 


Muns is geen onbekende aan de Noordweg, hij was voor hij naar het buitenland vertrok ook al actief bij Velo. Kweekel, die overkomt van het gedegradeerde TFS Barendrecht, trainde in het verleden al geregeld mee in Wateringen.

Lugters en Hermsen komen beiden over van Duinwijck, de Zweedse Lagerstadt maakt de overstap van het Limburgse Roosterse.

Nieuwe trainer
Eind vorige maand werd al duidelijk dat Paul de Graaf aan de slag gaat als de nieuwe coach van Velo. Hij volgt de vertrekkende Ciraar Slaats op.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS