Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Middel Broekweg/Kruisbroekweg gaat weer open

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 31 oktober 2018 11:09

Foto: Afrondende werkzaamheden -foto Boudewijn Vermeer


Vanaf vrijdagmiddag 16.00 uur is het middenstuk van de route Middel Broekweg en Kruisbroekweg in Naaldwijk weer open voor verkeer. De afgelopen vier maanden is groot onderhoud uitgevoerd in combinatie met de rioolvervanging, groenwerkzaamheden en kabel- en leidingwerkzaamheden.

Na de openstelling van de Kruisbroekweg beperken de werkzaamheden zich tot de omliggende straten. Zodra het kruispunt Kruisbroekweg-Middel Broekweg-Kruisweg weer open is voor verkeer zal vanaf de Karel Wiersmastraat en een gedeelte van de Alicantestraat alleen nog éénrichtingsverkeer mogelijk zijn.

In de andere straten van Kruisbroek-Oost treedt het nieuwe verkeerscirculatieplan pas in werking wanneer de inrichting helemaal klaar is. Naar verwachting is dit eind februari.

Vanaf 5 november vinden er nog werkzaamheden plaats in de omliggende straten. Het doorgaande verkeer heeft hier geen last van. Er zijn nog drie fasen uit te voeren:
* Plateau Alicantestraat - F.V. Valstarplantsoen; 
* Plateau Fresiastraat - Chrysantenstraat en herinrichting Fresiastraat;
* Aanpassingen Marocstraat.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS