Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Midden-Delfland gaat verkeersveiligheid aanpakken

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 7 september 2018 12:46

Foto: Veenakkerweg via Google Streetview


De gemeente Midden-Delfland gaat de diverse wegen aanpakken om de verkeersveiligheid te verbeteren. De gemeenteraad gaf daar in juni, via een begrotingswijziging, al toestemming voor. Burgemeester en wethouders stelden onlangs de locaties vast.

Bij de Achterdijkshoorn in Den Hoorn en de Rijksstraatweg/Dorpsstraat in Schipluiden worden wegversmallingen aangebracht. De Veenakkerweg in Den Hoorn krijgt vanaf de brug bij De Bonte Haas tot aan de S-bocht 50 meter verderop een maximumsnelheid van 30 km/u. Daarnaast wordt de belijning op de Dijkshoornseweg (Den Hoorn) en Zouteveenseweg (Schipluiden) verbeterd.

De gemeente schaft daarnaast twee nieuwe snelheidsdisplays aan om de rotatiesnelheid en efficientie van het gebruik ervan te verhogen. Op dit moment heeft Midden-Delfland maar één snelheidsmeter.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS