Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Midden-Delfland maakt Dijkshoornseweg 'langzamer'

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 26 februari 2019 16:16

Foto: Gemeente Midden-Delfland


De gemeente Midden-Delfland neemt komende maand maatregelen om de Dijkshoornseweg minder aantrekkelijk te maken voor hardrijders. De belijning wordt verbeterd en ook komen er extra verkeersdrempels. Wethouders Hans Horlings en Wendy Renzen gaven deze week het startsein hiervoor.

De maximumsnelheid op de weg is 30 kilometer per uur, maar veel automobilisten houden zich hier niet aan. De twee wethouders plakten daarom op meerdere lantaarnpalen stickers om verkeersdeelnemers op deze snelheid te wijzen.

Een woordvoerster van de gemeente laat overigens weten dat er na 2025 mogelijk groot onderhoud aan de weg wordt gepleegd. "We verwachten dat, als gevolg van de groei van Den Hoorn, na die tijd maatregelen nodig zijn om de verkeersveiligheid en leefbaarheid te kunnen blijven waarborgen", verklaart zij.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS