Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Midden-Delfland ondersteunt ondernemers in nood

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 26 maart 2020 16:15


Net als de gemeente Westland, komt ook de gemeente Midden-Delfland met maatregelen om ondernemers te steunen tijdens de coronacrisis. Bedrijven en zzp'ers die nu in de financiële problemen komen, kunnen een beroep doen op speciale regelingen.

Zo kunnen ondernemers die acute financiële problemen ervaren door de maatregelen eventueel een beroep doen op het Besluit bijstandverlening zelfstandigen. Deze is vanwege de coronaproblemen versoepeld. Ondernemers kunnen contact opnemen met het Regionaal Bureau Zelfstandigen (RBZ) van de gemeente Rotterdam via telefoonnummer 010-498 47 77 of e-mailen naar rbz.wi@rotterdam.nl. Overigens neemt Midden-Delfland en niet Rotterdam uiteindelijk het besluit op de aanvraag.

Ook is bijzonder uitstel van betaling van gemeentelijke lasten mogelijk, zoals OZB, rioolheffing en erfpacht. Een verzoek hiervoor kan worden ingediend via belasting@middendelfland.nl.

Aan winkeliers staat de gemeente tot 1 juni een verruiming van de openingstijden toe.

Ondernemers krijgen nog deze week een uitgebreide brief met informatie in de brievenbus.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS