Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Midden-Delfland wil app om gebied te promoten

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 3 oktober 2018 07:07

Foto: Dave Bentvelsen


De gemeente Midden-Delfland hoopt in de komende vier jaar een app of website te kunnen lanceren, waar bezoekers alle informatie over het gebied kunnen vinden. Dat heeft wethouder Sonja Smit laten weten. Dit promotieplatform is één van de doelstellingen uit het collegewerkprogramma.

Bezoekers moeten straks in één opslag kunnen zien wat er allemaal te doen is in het Midden-Delflandgebied en welke streekproducten je waar kunt kopen. Volgens Smit is er nu al wel informatie beschikbaar, maar is dat nog te versnipperd. Bovendien is het op de ene plek gedetailleerder dan op de andere.

Straks moet dat dus allemaal centraal te vinden zijn. Behalve digitaal moet dat ook in fysieke vorm beschikbaar zijn, op de plekken waar mensen het gebied inkomen. De komende tijd wordt samen met ondernemers, natuurorganisaties en kunst- en cultuurpartners bekeken wat er mogelijk is.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS