Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Midden-Delfland wil pop-up politiebureaus

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 2 november 2018 15:32

Foto: Arnoud Rodenburg


De politie in Midden-Delfland moet nog zichtbaarder worden voor de inwoners van de drie dorpen. Daarom moet er op termijn zo nu en dan een bus gaan rondrijden, waarin de wijkagenten pop-up spreekuren kunnen houden. Dit komt naar voren in een reactie van het college van B en W op de eerste termijn van de Algemene Beschouwingen.

Tijdens de afgelopen Week van de Veiligheid, die werd gehouden van 8 tot en met 14 oktober, hield de gemeente al een proef met pop-up politiebureaus, maar dan nog zonder bus. Daarover heerst tevredenheid.

Rodenburg besteedde eerder deze week ook al in zijn weekboek aandacht aan het plan. "We zullen wel creatief voor de dag moeten komen om met de schaarse politiecapaciteit zoveel mogelijk in de samenleving te zien te zijn. Echt out of the box! De politie en brandweer zijn al even enthousiast als ik. Nu nog even op zoek naar een geschikte bus, met tafel en bankjes erin."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS