Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Middenhof uit Maassluis Hippisch Ondernemer van het Jaar

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zaterdag 15 september 2018 10:19

Foto: ABAB Agro via Twitter


Manege Middenhof uit Maassluis is vrijdag tijdens de Horse Event Ondernemersdag in Haarlemmermeer uitgeroepen tot Hippisch Ondernemer van het Jaar. De verkiezing is een initiatief van vakblad De Hippische Ondernemer.

Middenhof is gevestigd aan de Zuidbuurt in Maassluis en is sinds 1976 de thuisbasis van paardensportvereniging Lickebaert. Naast dressuur-, spring- en carrousellessen wordt op de manege ook lesgegeven aan verstandelijk gehandicapten.

De drie genomineerde maneges werden de afgelopen periode door een vakjury beoordeeld op klantgerichtheid, onderscheidend vermogen, creativiteit en innovatief karakter, aandacht voor kwaliteitsverbetering, deelname aan collectieve regelingen binnen de sector, personeelsbeleid en bijscholing, het behaalde en te verwachten financiële rendement. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS