Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Mishandeling tijdens Furieade in Maassluis

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 9 oktober 2018 15:50


Twee 22-jarige jongens zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag mishandeld op de Veerstraat in Maassluis. In de stad was op dat moment de Furieade aan de gang.

De slachtoffers liepen met wat vrienden in de stad, toen ze op dat moment een 'woordenwisseling' kregen met een andere groep jongeren, waarna een gevecht uitbrak. Daarbij liep één van de jongens een hersenschudding en een gekneusde schouder op. Ook liep hij schade op in zijn gezicht. Bij de andere jongen is de oogkas aan de onderkant gebroken en zijn zijn zenuwen en neusschot zwaar beschadigd.


Op Facebook wordt gesuggereerd dat er is geslagen met onder meer een boksbeugel. Een woordvoerder van de politie kan dat desgevraagd niet bevestigen. De slachtoffers hebben nog geen aangifte gedaan.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS