Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Miss Maasdijk word je maar één keer

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: donderdag 25 juli 2019 19:00


Naast de vele vrijwilligers, de organisatie en het publiek is er nog een sleutelfiguur bij het Zomerspektakel, namelijk miss Maasdijk. Een bijzondere rol, maar wat houdt het precies in? Floor Kaarsemaker, miss van 2018, legt het ons uit.


"Het is geen verkiezing, misschien wat verwarrend aangezien het miss heet", laat Floor weten. De organisatie kiest iemand uit die miss zou kunnen zijn en die benaderen ze. Maar niet iedereen kan zomaar miss Maasdijk worden: "Je moet wel echt uit Maasdijk komen, dat is wel een voorwaarde, en voor de rest moet je sociaal zijn en het leuk vinden om te doen." Toen Floor zelf werd gebeld, zei ze direct 'ja': "Ik dacht, zoiets wordt maar één keer gevraagd, dus ik stap uit m'n comfortzone en ik doe het gewoon."

De miss moet gedurende het hele feest aanwezig zijn. Op woensdagavond heeft Floor het stokje overgedragen aan miss Maasdijk 2019: Michelle van Oosten. Die moet het hele Spektakel aanwezig zijn om artiesten te bedanken en een bloemetje te geven. Ook wordt ze ingezet tijdens activiteiten voor jongeren en ouderen, om ijsjes uit te delen.

Kaarsemaker wil nog iets meegeven aan de nieuwe miss: "Geniet ervan, dit gebeurt maar één keer en het is een hele ervaring"

In een nieuwe zomerserie trekken wij vanaf deze week door de regio. Elke week in de zomervakantie heeft een eigen thema. Deze week zijn we bij het Zomerspektakel in Maasdijk. Volgende week begint de themaweek over het Varend Corso. Maandag is er aandacht voor de geschiedenis en organisatie van het Corso.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS