Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Miss Montreal komt naar Westland Kros

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 17 januari 2018 16:08


De band Miss Montreal, vooral bekend door zangeres Sanne Hans, komt op 16 juni optreden tijdens de Westland Kros 2018. Dat heeft de organisatie woensdagmiddag bekendgemaakt. Al eerder werd aangekondigd, dat de band Kensington opnieuw van de partij is in Naaldwijk.

Voor de fans uit de regio is de komst van Miss Montreal geen verrassing. Dit naar aanleiding van publicaties op de Facebookpagina van het tweedaagse festival. De eerste hint was onlangs ‘verstopt’ in een filmpje van de ambassadeurs Peet & Jump. Als versiering hing in een kerstboom de afbeelding van de hoes van het liedje Hoe, een duet van Miss Montreal en zanger Nielson. Dus moest het over één van de twee of over beiden gaan.

De afgelopen zaterdag gegeven tweede hint ('Zij heeft een eigen festival') was voor de kenners doorslaggevend en dat lieten zij ook blijken. Aangezien Sanne, tegenwoordig ook bekend als coach in The Voice of Holland, de drijvende kracht is achter BierPop in haar geboorteplaats Hardenberg, moest de cirkel daarmee rond zijn.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
DON Feestweek
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS