Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Mogelijk bouw woningen aan Woudseweg in Den Hoorn

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 3 oktober 2018 13:43

Foto: Meerlaagse woningen Boumare via Google Streetview


Het college van B en W in Midden-Delfland onderzoekt of een deel van de 350 nieuwe woningen die in Den Hoorn moeten komen, gebouwd kunnen worden aan de Woudseweg en Zuidhoornseweg. Dat heeft wethouder Wendy Renzen laten weten.

Het nieuwe college spreekt in het collegewerkprogramma de ambitie uit om de komende vier jaar, verspreid over de drie kernen, ruim 700 woningen bij te bouwen. Concreet gaat het om om 350 woningen in Den Hoorn, 200 in Schipluiden en 160 in Maasland. Een uitdaging, "want we hebben geen grote stukken grond liggen", aldus Renzen.


Daardoor wordt 'meerlaags' en 'verdichtend' bouwen onvermijdelijk. "Flats willen we echter niet", zegt de wethouder, "we willen het dorpse karakter behouden." Renzen kijkt wat dat betreft meer naar de meerlaagse woningen die gebouwd zijn aan de Boumare in Maasland.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS