Archief

Molenstraat nog een paar dagen dicht

De Molenstraat in het centrum van Naaldwijk blijft waarschijnlijk tot vrijdag afgesloten. Deze dinsdag zijn de sloopwerkzaamheden op het brandadres begonnen. Fietsers, voetgangers en mensen in een rolstoel kunnen er wel langs.

Het is precies een week geleden dat een grote brand uitbrak boven pizzeria en grillroom Perfect. In mei woedde hier ook al een nachtelijke brand. Daarbij vielen vijftien gewonden. Bij de brand van 30 juli zijn vijf personen door ambulancepersoneel nagekeken.

Uitgaansgelegenheid Teejater en après-ski bar Off Piste kwamen vorige week heel goed weg, zo blijkt uit nieuwe beelden. Personeel was bij het uitbreken van de brand in de buurt en heeft eerste bluswerkzaamheden verricht. Snel daarna nam de brandweer het over.



De brand zorgde voor veel schade in een Japans restaurant, de grillroom en een kapperszaak. De kapper heeft intussen tijdelijke werkruimte gevonden in de naastgelegen Rembrandtstraat. Wanneer de twee eetgelegenheden weer open gaan is niet bekend. Evenmin is duidelijk, wat de oorzaak van de brand is.

Categorieen:
Naaldwijk 112