Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Monsterse padelbanen zijn mateloos populair

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 20 augustus 2018 16:09

Foto: MLTV90


De introductie van padel bij tennisvereniging MLTV'90 in Monster is een groot succes. Sinds de club in mei twee banen opende, zijn er vijftig leden bijgekomen. "We hadden eigenlijk gerekend op tien nieuwe leden", zegt bestuurslid Erik Haayen.

De club hield afgelopen week de eerste Westlandse Padel Kampioenschappen, die werden gewonnen door Naaldwijker Robert Scholtes en Patrick Cogenbach uit Spijkenisse. Er deden in totaal 26 koppels mee. Oud-squashers, spelers die jarenlang hebben getennist, allemaal zijn ze gevallen voor het spelletje. "Ik was al een tijdje op zoek naar een andere sport en had padel op internet gezien", zegt Jos Bakker. "Ik was al een beetje aan het zoeken, maar er was nog geen padelbaan in de omgeving." Uiteindelijk kwam hij dus bij MLTV'90 terecht.


De grote aanwas van leden heeft als gevolg dat de nieuwe banen elke avond bezet zijn. Het bestuur denkt al aan nieuwe banen. "We zijn stiekem aan het kijken of we dat in een verkorte periode kunnen waarmaken."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS