Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Motoragent moet noodstop maken op kruising

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 19 maart 2020 12:09

Foto: Archief WOS


Een motoragent kon woensdagavond in 's-Gravenzande ternauwernood voorkomen dat hij werd aangereden door een automobilist die, naar later bleek, onder invloed verkeerde. Deze 31-jarige bestuurder is aangehouden.

De agent reed tegen 19.50 uur op de Troubadourlaan en wilde de kruising met de Gasthuislaan oprijden. Op het moment dat hij dat wilde doen, schoot een auto de kruising op. "De automobilist verleende onze motorrijder daarbij geen voorrang. Door een noodstop te maken, voorkwam hij dat hij werd aangereden", aldus de politie.

De motorsurveillant ging achter de automobilist aan en hield hem staande. Omdat het vermoeden bestond dat de bestuurder onder invloed was, werd bij hem een speekseltest afgenomen. Daaruit bleek dat hij drugs had gebruikt.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS