Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Muziekmeesters workshops in ‘s-Gravenzande

za 09 dec
Muziekmeesters workshops in  ‘s-Gravenzande

Op 9 december verzorgen docenten van Muziekmeesters Westland workshops voor kinderen en pappa’s bij Maesemunde in 's-Gravenzande. Kinderen van 1 tot 12 jaar kunnen aan verschillende workshops meedoen en voor papa’s is er een heel speciaal uurtje.

Om 10.30 start Spelen Met Muziek voor kinderen van 1 tot 4 jaar met een ouder, grootouder of verzorger. Docente Jorinde Geradts laat kinderen en ouders kennismaken met liedjes, dansjes en muziekspelletjes.
Jorinde is ook viool docente en kinderen kunnen vanaf 11.30 uur de viool uitproberen.
Om 13.00 uur is er een workshop voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Zij gaan aan de slag met muziektheater onder leiding van theater- en muziekdocent Serge Bosman.
De Ukelele is een fantastisch snaarinstrument voor kinderen om in een korte workshop te bespelen. Onder leiding van gitaardocent Casper Draak ga je snaren tokkelen, akkoorden uitvinden en jezelf begeleiden. Deze workshop is om 14.00 uur voor kinderen van 6 tot 9 jaar.
Om 14.00 uur is er ook een workshop  voor papa’s. Welke papa wil graag zingen of een verhaal aan zijn kinderen vertellen met begeleiding van gitaarklanken? Deze workshop inspireert en oefent met de aanwezige vaders de beginselen van het gitaarspel. Eigen gitaar meebrengen mag, maar er staan ook gitaren klaar voor de deelnemers.
Om 15.00 uur is er een popband workshop voor kinderen en jongeren vanaf 9 jaar. Bandcoach Vincent Janse en de band Wasted met zangeres Mireille Verschoor zijn er dit uur en er staat compleet pop instrumentarium klaar voor de deelnemers.
Vanaf 14.00 uur verzorgt het popkoor True Colors korte Pop-Ups onder leiding van Mirjam van der Beek.
 
Locatie: Koningin Julianaweg 158, ’s-Gravenzande
Tijd: 10.30 – 16.00 uur
Deelname gratis. Wil je meedoen met een workshop? Kom op tijd, dan ben je verzekerd van deelname.


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Varend Corso 2018
za 28 jul
Op zaterdag 28 juli vindt het gratis toegankelijke festival Waterpop weer plaats in het Hofpark in Wateringen. Ook deze...
za 28 jul
Op zaterdag 28 juli vindt in de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein te Naaldwijk het traditionele jaarlijkse Bachconcert...
zo 29 jul
Op zondag 29 juli staat de 6e editie van het 'Tuinderij Classics Festival' op de agenda. Dit jaar zullen er 3 live...
zo 29 jul
De formatie The Rodeo Roses speelt tijdens Fort 1881 Sunday Live op zondag 29 juli in het M-gebouw van Fort 1881 in...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS