Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Myosotis Maassluis mogelijk naar Revius Mavo

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: donderdag 7 november 2019 11:21

Foto: Bas Booister


Stichting Myosotis Maassluis is in overleg met de gemeente en Lentiz om een nieuw onderkomen te realiseren in het pand van de Revius Mavo aan het Kastanjedal. "Het college van B en W deelt de wens voor een plek voor Myosotis in de stad", laat wethouder Corine Bronsveld weten.

Myosotis organiseert vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Voorheen was de stichting actief in multifunctioneel centrum InBlik. Toen dat een jongerencentrum moest gaan worden is Myosotis daar vertrokken. Sindsdien worden de activiteiten georganiseerd in het Witte Kerkje. 

Er zijn nu gesprekken tussen Myosotis, de gemeente en Lentiz om vorm te geven aan het plan. Mocht de verhuizing plaatsvinden, dan moet het gebouw wel worden aangepast.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS