Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Na A4 ook A20 dicht voor werkzaamheden

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: vrijdag 26 april 2019 08:05


Als de A4 na de komende weekendafsluiting weer open gaat, dient de volgende afsluiting zich alweer aan. Van maandagavond 22.00 tot dinsdagochtend 05.00 uur is de A20 tussen Westerlee en Maassluis afgesloten.

In die nacht vinden werkzaamheden aan het meetsysteem boven de snelweg plaats. Het verkeer moet omrijden over de Woudseweg langs De Lier en over de A4 door Midden-Delfland.

Het zijn drukke dagen voor wegwerkers, want dit weekend is de Ketheltunnel in de A4 dicht voor onderhoud. Verkeer vanuit Westland richting Rotterdam kan het beste omrijden via de Kruithuisweg (N470) bij Delft en over de A13. Verkeer vanuit Rotterdam richting Westland wordt via knooppunt Kethelplein naar de A13 gestuurd. De omleidingsroutes staan met gele borden aangegeven.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS