Stefan van Eijk

Naaldwijk en KMD in evenwicht

De derby in de derde klasse B tussen Naaldwijk en KMD heeft geen winnaar opgeleverd. In Naaldwijk hield de thuisploeg goed stand tegen de koploper: 0-0.

De andere derby tussen Sportclub Monster en Lyra werd beslist in het voordeel van de Monsternaren. Monster won met 2-0. Het eerste doelpunt viel vlak voor rust door Nick van Leeuwen en een kwartier voor tijd bracht Stan van den Bos de eindstand op 2-0. Door de overwinning houdt SC Monster de aansluiting met de concurrentie om de promotieplaatsen

Honselersdijk laat in de wedstrijd naast Heinenoord

SV Honselersdijk heeft thuis een 3-3 gelijkspel uit het vuur weten te slepen tegen SV Heinenoord. Na een zwakke eerste helft van Honselersdijk stond het bij rust al 0-2. In de tweede helft toonde Honselersdijk een sterk staaltje veerkracht door bij een 1-3 achterstand in de blessuretijd alsnog gelijk te spelen.

's-Gravenzande schiet weinig op met gelijkspel

In de Hoofdklasse A heeft de ploeg van FC 's-Gravenzande de punten moeten delen. Op het Juliana Sportpark werd het 1-1 tegen Duno. Lang was het 1-0 voor 's-Gravenzande, maar na iets meer dan een uur kwamen de gasten uit Doorwerth op gelijke hoogte door een strafschop. Het kwakkelende FC 's-Gravenzande, dat een-na-laatste staat, kan met het punt weinig in de strijd tegen degradatie.