Signbiblio

Signbiblio

Naaldwijk en Monster uit bekertoernooi

De voetballers van VV Naaldwijk en SC Monster hebben dinsdagavond hun laatste wedstrijd in de lopende KNVB-bekercompetitie gespeeld. Zij werden uitgeschakeld door respectievelijk Zwaluwen Vlaardingen en Forum Sport.

Naaldwijk stond bij rust al met 3-1 achter in de uitwedstrijd bij de Zwaluwen. Het doelpunt voor Naaldwijk werd kort voor de rust gescoord door Rashidi Gilkes. Na de rust kwam Naaldwijk er niet meer aan te pas, getuige ook de eindstand van 8-1.

Bij Forum Sport in Voorburg was het aanzienlijk spannender. Forum kwam op voorsprong tegen Monster, waardoor het bij de rust 1-0 stond. Na de hervatting zorgde Jesper Warbout voor de gelijkmaker (1-1), maar uiteindelijk trokken de Voorburgers met 2-1 aan het langste eind.