Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Naaldwijker vast vanwege beroven 'vriend'

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 24 juni 2019 19:01


Een man van 21 uit Naaldwijk is opgepakt omdat hij een 'vriend' zou hebben beroofd. Dat gebeurde zaterdagmiddag rond 13.45 uur op de Melis Stokezijde in Den Haag. Een dag later liep de Naaldwijker tegen de lamp.

Het 19-jarige slachtoffer was zaterdag met een bekende aan het wandelen, toen er vanuit de bosjes een man verscheen. De twee schopten de jongen onderuit en beroofden hem van zijn spullen.

Een dag later werd afgesproken om de gestolen spullen terug te geven in ruil voor geld. In de tussentijd had het slachtoffer de politie ingelicht en een signalement gegeven. Bij de afspraak konden meegereisde agenten de verdachten aanhouden, die aan het signalement voldeden.

In totaal zijn drie verdachten opgepakt. Het gaat om twee Hagenaars van 18 en 19 jaar oud, en de man van 21 uit Naaldwijk. Het slachtoffer heeft een deel van zijn spullen weer terug.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS