Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Naaldwijker gewond bij aanhouding in Delft

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 1 oktober 2017 19:12


Bij een actie om een overlastgevende groep te verwijderen uit het centrum van Delft, is een 34-jarige Naaldwijker in zijn been gebeten door een politiehond. Ook raakten twee politieagenten gewond. Een verdachte uit Delft werd aangehouden.

Omstreeks 04.45 uur zorgde een groep uitgaanspubliek voor onrust in de Kromstraat. Deze groep keerde zich uiteindelijk tegen de politie en de beveiliging. Bij de actie om de openbare orde te herstellen, raakten twee politieagenten gewond. Een 22- jarige Delftenaar werd hiervoor als verdachte aangehouden.

Een 34–jarige verdachte uit Naaldwijk werd door een politiehond in zijn been gebeten. Zijn verwonding werd aan het politiebureau door een arts bekeken en hij is in de loop van de ochtend met onder andere een proces verbaal voor het niet voldoen aan een bevel of vordering heengezonden. Een derde verdachte werd ook door de politiehond gebeten, maar wist in het tumult te ontkomen. De gewonde politieagenten werden op locatie door de GGD gecontroleerd en gingen daarna naar de Eerste Hulp om verder behandeld te worden. Omstreeks 05.15 uur was de situatie rustig en kon het uitgaanspubliek hun weg vervolgen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Banner Evides
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS