Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Naaldwijkse over nominatie Gouden Trekker: "Ik sta in mooi lijstje"

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: woensdag 23 januari 2019 10:34


Willem-Alexander en Máxima, Yvon Jaspers en Bennie Jolink. Zomaar wat kanshebbers voor de titel Gouden Trekker. Deze bekendheden staan in een rijtje van zes genomineerden. Wie ook kans maakt: Ester Broug uit Naaldwijk.

De Gouden Trekker is een prijs voor iemand die zelf geen boer is, maar zich wel hard maakt voor de land- en tuinbouw en het platteland in het algemeen. De winnaar is voor de Nederlandse boeren en tuinders letterlijk een 'Gouden Trekker'.

Broug is de drijvende kracht achter internetplatform Boerenfluitjes. Op Twitter, Pinterest en Facebook heeft zij al 20.000 volgers. De Naaldwijkse publiceert op Boerenfluitjes artikelen over bijvoorbeeld de herkomst van eten op je bord.

Hoe groot acht zij de kans de Gouden Trekker te winnen? "Ik heb geen flauw idee. Kijk, Yvon Jaspers zit er ook tussen en iedereen kent die van 'Boer Zoekt Vrouw'. Dus ja, ik weet het niet. Maar ik vind de nominatie al fantastisch".


Stemmen op de genomineerden kan tot 1 juli. De winnaar wordt op festival de Zwarte Cross op vrijdag 19 juli bekendgemaakt.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS