Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Naaldwijkse heeft al het geld voor operaties binnen

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 7 februari 2020 10:24


Het benodigde geld is binnen voor de experimentele nekoperaties van de dochters Jane en Rosa van de Naaldwijkse Monique Blaauw. Binnen vijf dagen na de tv-uitzending met Linda de Mol is de teller van de crowdfundingsactie tot boven de benodigde 160.000 euro gestegen.

De actie van Monique stond centraal in de eerste uitzending van het nieuwe programma 'Deze quiz is voor jou' op SBS6. Merel Westrik en Rik van de Westelaken, beiden bekend van de tv-hit 'Wie is de Mol?' verdienden afgelopen zaterdag bijna 50.000 euro voor de twee dochters.


Door dat resultaat steeg de teller naar 117.000 euro. Als gevolg van de tv-uitzending en publiciteit in tal van media begonnen giften vanuit het publiek binnen te stromen. Hierdoor kwam de actie donderdag financieel rond. Volgens plan worden de operaties in april in het Spaanse Barcelona uitgevoerd.
 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS