Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Naaldwijkse moordzaak uit 2003 heropend

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: vrijdag 17 mei 2019 12:38


De politie heeft het onderzoek naar een onopgeloste moordzaak uit 2003 heropend. De Poolse Iwona Galla werd op 6 mei in dat jaar dood aangetroffen in een woning aan de Vuurdoorn in Naaldwijk. Ze bleek met geweld om het leven te zijn gebracht. De hoofdofficier van justitie looft 20.000 euro uit voor de 'gouden tip' die leidt tot aanhouding van de dader(s).

Galla overleed op 31-jarige leeftijd in de woning in Naaldwijk. Zij was daar aanwezig om hennepplanten te knippen. De vrouw zou zowel in Naaldwijk als in Schiedam gewerkt hebben. Het rechercheteam is op zoek naar mensen die Galla kenden.

Iedereen met tips kan de politie bereiken op 0800 6070, of anoniem op 0800 7000. Informatie over de zaak is ook in het Pools beschikbaar.

Dinsdag 21 mei wordt deze zaak behandeld bij Team West, bij Omroep West om 17.00 uur en Opsporing Verzocht om 20.30 uur op NPO 1.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS