Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Naaldwijkse tennissers naar finale

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 9 juni 2019 07:22

Foto: LTC Naaldwijk


Tennisvereniging LTC Naaldwijk heeft zich zaterdagavond geplaatst voor de finale om het landskampioenschap in de eredivisie voor mixteams. De wedstrijd tegen Leimonias werd  in Zandvoort een latertje, want deze werd pas in de gemengddubbels beslist: 5-3.

De twee ploegen troffen elkaar afgelopen donderdag ook al. Toen verloor Naaldwijk drie van de vier partijen in het enkelspel, maar maakte de ploeg in de dubbels alles goed.

Nu waren de rollen aanvankelijk omgedraaid. Alleen Sviatlana Pirazhenka verloor in het enkelspel, waardoor de Westlanders halverwege met 3-1 voor stonden. In de heren- en damesdubbel trok Leimonias de stand echter gelijk. En dus moest alles aankomen op de gemengddubbels. Die waren uiteindelijk pas ruim na 20.00 uur klaar, maar eindigden wel in het voordeel van Naaldwijk, dat dus naar de finale gaat.

Daarin speelt het deze zondag tegen regerend landskampioen Zandvoort, dat geen moeite had met Leeuwenbergh. Na de heren- en damesdubbbels stond het daar al 5-1, waarna de gemengddubbels niet meer gespeeld hoefden worden.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS