Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Nazomer Fietstocht: Westlands Roem

donderdag 13 september 2018 t/m za 15 sep 2018
Nazomer Fietstocht: Westlands Roem

Op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 september organiseren Marja Grootenboer van het Natuur Atelier samen met Alice Daalhof een leuke fietstocht. Wat is mooier om in deze tijd van het jaar als thema de Westlandse druif te kiezen. Westlands Roem zoals de druif uit deze omgeving ook wel genoemd wordt, is nu vol en rijp, heerlijk van smaak en de oogst is in volle gang.

Op de afwisselende route fietst men langs diverse overgebleven druivenmuren, tuinderslaantjes en vaarten. Bovendien is er volop gelegenheid om op diverse authentieke plekjes te proeven, te ervaren, te genieten en zo meer over de deze ‘superfood’ van de streek  te weten te komen.
Zo leidt de route onder andere langs Druivenkwekerij ‘Nieuw Tuinzight’, via Historische Druivenkwekerij  ‘Sonnehoeck’ naar het Themapark ‘de Westlandse Druif’. Ook gaat een route langs het Westlands Museum. Er kan gekozen worden voor een fietsroute van 25 of van 40 kilometer.
Voordat de deelnemers op de fiets stappen, wordt deze dag begonnen met een kopje koffie/ thee of limonade met wat lekkers erbij. Bij Nieuw Tuinzicht krijgt men een heerlijke verrassing mee en bij de andere adressen kan op eigen gelegenheid iets lekkers besteld worden.
 
Locatie: start Pluktuin, Kleine Achterweg 28, Naaldwijk
Tijd: tussen 10.00 en 14.00 uur
Prijs: € 7,50
Vooraf opgeven is mogelijk (maar niet verplicht) via info@natuuratelierwestland.nl, ovv naam, telefoonnummer en emailadres.
 
 
 

za 02 mrt 2018 t/m zo 03 mrt 2018
Op zaterdag 2 en zondag 3 maart organiseert de Haagse Wandelsportvereniging De Vierdaagsche weer de jaarlijkse...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS