Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Nazomer Fietstocht: Westlands Roem

do 13 sep t/m za
15 sep
Nazomer Fietstocht: Westlands Roem

Op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 september organiseren Marja Grootenboer van het Natuur Atelier samen met Alice Daalhof een leuke fietstocht. Wat is mooier om in deze tijd van het jaar als thema de Westlandse druif te kiezen. Westlands Roem zoals de druif uit deze omgeving ook wel genoemd wordt, is nu vol en rijp, heerlijk van smaak en de oogst is in volle gang.

Op de afwisselende route fietst men langs diverse overgebleven druivenmuren, tuinderslaantjes en vaarten. Bovendien is er volop gelegenheid om op diverse authentieke plekjes te proeven, te ervaren, te genieten en zo meer over de deze ‘superfood’ van de streek  te weten te komen.
Zo leidt de route onder andere langs Druivenkwekerij ‘Nieuw Tuinzight’, via Historische Druivenkwekerij  ‘Sonnehoeck’ naar het Themapark ‘de Westlandse Druif’. Ook gaat een route langs het Westlands Museum. Er kan gekozen worden voor een fietsroute van 25 of van 40 kilometer.
Voordat de deelnemers op de fiets stappen, wordt deze dag begonnen met een kopje koffie/ thee of limonade met wat lekkers erbij. Bij Nieuw Tuinzicht krijgt men een heerlijke verrassing mee en bij de andere adressen kan op eigen gelegenheid iets lekkers besteld worden.
 
Locatie: start Pluktuin, Kleine Achterweg 28, Naaldwijk
Tijd: tussen 10.00 en 14.00 uur
Prijs: € 7,50
Vooraf opgeven is mogelijk (maar niet verplicht) via info@natuuratelierwestland.nl, ovv naam, telefoonnummer en emailadres.
 
 
 

za 29 sep
Tijdens de Hoekse MTB-dag op zaterdag 29 september kan iedereen kennismaken met mountainbiken in Hoek van Holland. Er...
za 29 sep
Dit jaar hebben de organisatie van de Rijk Zwaan Loop en de Vitaliteitsmarkt (voorheen bekend als Gezondheidsplein) de...
zo 30 sep
Op zondag 30 september wordt er in het Staelduinse Bos een herfstwandeling georganiseerd onder leiding van een...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS