Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Niet bij WK? Dan terug naar gouden EK!

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 13 juni 2018 20:42

Foto: Dennis van Schie


Ook al is Oranje nu niet van de partij bij het WK Voetbal in Rusland, toch is het Lierse café Delierious 'helemaal' oranje. Dit alles onder het motto 'Nu niet bij het WK? Dan terug naar het gouden EK!'

Uitbater Kees van der Zijden van Delieriuos geeft zelf direct aan, dat hij het idee heeft opgepikt van een kroegbaas in Elburg. Daar hebben ze ook gemeend om iets te moeten doen aan de leegte die in het uitgaansleven dreigt te ontstaan door de afwezigheid van Oranje.

Van der Zijden heeft er naar gestreefd om in zoveel mogelijk opzichten terug te gaan naar 1988, toen ons 'goede stel' het goud pakte op het EK in Duitsland. Natuurlijk wordt er de komende weken ook naar de actuele WK-wedstrijden gekeken, maar ze gaan in De Lier vooral dertig jaar terug in de tijd.

Zo heeft Kees er moeite voor gedaan om banden met de wedstrijden van Oranje uit 1988 in handen te krijgen. "En met het originele Nederlandse commentaar", klinkt het tevreden. "We gaan op alle zaterdagen gedurende het WK terug naar die mooie tijd! Waar was jij tijdens deze vijf EK-wedstrijden en waar heb je ze gekeken? Iedereen heeft waarschijnlijk z'n eigen verhaal?", filosofeert Van der Zijden.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
DON Feestweek
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS