Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Nieuw clubgebouw voor Maaslands IJsvermaak

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 28 december 2017 15:45

Foto: Dennis van Schie


Er wordt druk geklust op het terrein van schaatsvereniging Maaslands IJsvermaak. De vereniging werkt aan een nieuw onderkomen. Het oude clubhuis was niet meer van deze tijd, dus is gekozen voor een fonkelnieuw onderkomen.

"Er was in het oude gebouw niet eens een normale wc aanwezig", zegt coördinator Nieuwbouw Edward Lansbergen. "Straks hebben we een ruimte waar we leden binnen kunnen ontvangen, ze wat kunnen drinken en kunnen omkleden. Dat is veel meer van deze tijd. Hiermee kunnen we verder voor deze toekomst."

In het nieuwe gebouw wordt hard gewerkt door een loonbedrijf, maar ook vrijwilligers laten geregeld hun handen wapperen. Daardoor worden de kosten gedrukt en verloopt de nieuwbouw snel. "Wij verwachten het gebouw in april of mei klaar te hebben en een open dag te kunnen houden."

Mocht het voor die tijd al gaan vriezen, vormt dat voor Lansbergen geen probleem. "We zijn al zo ver, dat we iedereen al binnen kunnen ontvangen. Nog niet alles is af, maar dan kunnen ze uit de wind staan, wat drinken en omkleden."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS