Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Nieuw clubhuis voor veteranen geopend

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 10 september 2018 14:32

Foto: Facebook Veteranen Westland


In de Terwebloem in Poeldijk is zaterdag een eigen clubhuis voor veteranen uit de regio geopend. Stichting Veteranen Westland heeft twee ruimtes ter beschikking gekregen. De afgelopen maanden zijn vrijwilligers bezig geweest met het opknappen daarvan. Ze begonnen in februari met het storten van de vloer, behandelen van muren en het aanleggen van elektra. Ook hebben ze zelf voor de inrichting gezorgd.

De bedoeling is dat er op de laatste vrijdagen van de maand inloopmiddagen wordt gehouden. Ook wordt er een veteranencafé gehouden. De directeur van het nationale Veteranen Instituut is zaterdag bij de opening geweest. Hij pleit voor meer ruimtes in het land zoals in Poeldijk. Het is volgens hem belangrijk dat veteranen elkaar ontmoeten omdat ze elkaar beter begrijpen. Ook de samenleving heeft baat bij een punt waar veteranen te vinden zijn. "Je kunt ze makkelijker vinden en benaderen voor vrijwilligerswerk", aldus directeur Ludy de Vos.

Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS