Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Nieuwe aanhouding steekpartij 's-Gravenzande

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 10 februari 2020 14:58

Foto: Regio15


Er is nog een vijfde jongen opgepakt voor de steekpartij in 's-Gravenzande op 16 januari. Er waren al vier jongens en twee meisjes aangehouden. Bij de steekpartij raakte een jongen van 16 gewond. Wat er precies is gebeurd voorafgaand aan de steekpartij is nog niet bekendgemaakt.

De vier jongens die eerder werden aangehouden zijn inmiddels langs de raadkamer geweest. Drie van hen zijn voor 30 dagen gehouden, eentje is geschorst. De jongens zijn 14, 15 en 16 jaar.

Twee meisjes van 13 en 14 jaar die werden aangehouden zijn weer op vrije voeten gesteld, één van hen is nog steeds verdachte. Dat brengt het totaal op zes verdachten. De leeftijd van de nieuwe verdachte is niet bekend.

Toedracht
Het blijft gissen naar de precieze toedracht van de steekpartij. Bronnen die bij de verdachte jongeren op school zitten, vertellen dat de tienerruzie zit in de relationele sfeer. Het Openbaar Ministerie wil geen details vrijgeven omdat het een zaak is met minderjarigen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS